Gruppaktiviteter och Event
”Ett trevligt sätt att umgås.”

Relax & Uthyrning av vårt SPA
Vill ni ha en härlig start på en helkväll eller dag i glada vänners sällskap? Boka då fyra timmar i denna fantastiska oas. Ta gärna med något gott att dricka. Vi står för en underbar miljö. Glöm vardagens stress och koppla av med din partner, kollegor, vänner, någon ni vill fira, en kick off eller kanske en after work.
I vår Relax kommer du att njuta med levande ljus och härlig lugn musik , Varva ner en stund i vårt spa bad utomhus eller koppla av i vår välgörande IR-bastu .
Vill du lägga till vår Ritual Ansikte som ni gör själva med guidning från terapeut bokar ni in detta.
Ni får tillgång till Infraröd bastu, dusch samt Spa Bad utomhus, samt Badrockar & Tofflor och produkter. Egna handdukar tas med.

I priset ingår också:
Härligt fruktfat efter säsong, snacks, chips, nötter, lyxig choklad, vatten, te, kaffe. Vi ställer fram vinglas så får ni ta med den dryck ni önskar, ute i spa badet använder vi helst okrossbara glas. Om gäster önskar ta med sig lättare mat så går det bra, tänk bara på att allt ni tar med hit tar ni hem själva.
Vill man ha lättare förtäring finns det möjlighet att beställa detta av oss, tillval finns på hemsidan under bra att veta .

Vi ber alla våra gäster att ta del av våra förhållningsregler så att uthyrning av relaxavdelningen ska fungera utan problem, så att alla ska få en riktigt trevlig upplevelse. Finns på plats att läsa igenom i relaxen.

Det är VIKTIGT att man håller tiden i vår relaxavdelning! Detta för att vi ska hinna göra i ordning för nästa grupp som kommer. Om ni är en större grupp så är det bra att utse någon som håller koll på tiden. Det kan vara trevligt att ägna lite tid på slutet i vårt duschrum med härliga produkter till förfogande.

Betalning med swisch. (Vi tar ej kort.)
Bokning görs på 0708-491934, info@elisemassage.se.
Avbokning måste ske minst 48 timmar innan bokad tid.

Antal personer 4-7 st i samma sällskap
Priser vardag kväll efter 18.00

4 personer 2 700 kr/ sällskap
Vid grupper 5-7 personer 3 000 kr

Priser från fredag efter 18.00 samt helger Dag & Kväll (Tid efter överenskommelse)
4 personer 3 000 kr/ sällskap
Vid grupper 5-7 personer 3 500 kr

Ritual Ansikte 395 kr/ person inkl. produkter som är dina att ta med hem.

Följ och gilla oss

Betala med Swish


Swish nr:
1234803391

Elise Massage & Friskvård
Ynde byväg 161
294 92 Sölvesborg

Mobil:
0708-491934

Webb: elisemassage.se
Epost: info@elisemassage.se

Bankgiro: 5924-0382

Öppettider
Se bokningsbara tider på hemsidan under boka tid.

429664

Pin It on Pinterest

Share This