Spa & Kroppsinpackningar

SPA Kuren
En helkroppspeeling med en kraftfullt rengörande peeling. Lättare massage med ansiktsmassage och hårbottenmassage. En underbart avslappnande massage med eteriska oljor som gör din hud mjuk och silkeslen. Den rogivande massagebehandlingen ger dig fullständig avslappning.

Behandlingstid: 80 min.
Pris: 750 kr

Calming Mango Enzyme Body Wrap och Organic Quick Refresh Facial
2-i-1. Rogivande enzympeeling och kroppsinpackning i ett samt »quick refresh« ansiktsbehandling. Låt din kropp svepas in i en njutbar inpackning av mango och ananas vars enzymer i stillhet exfolierar bort gamla döda hudceller så att din hudyta förnyas, blir slätare, spänstigare och får en jämnare hudton. Kroppens naturliga elasticitet förbättras och din hud blir ungdomligt silkesmjuk. Under inpackningen får du en uppfräschande spa- ansiktsbehandling som ger ditt ansikte ny energi och fördjupar effekten av behandlingen ytterligare.

Behandlingstid: 70 min.
Pris: 795 kr

Pure Organic Chocolate face and body treament
Himmelsk chokladbehandling för ansikte och kropp. En äkta, ekologisk endorfinkick ger denna oemotståndliga helkroppsbehandling som blir en lyxig, vederkvickande stund för hela dig, från topp till tå! Första steget är en underbar renande kroppsskrubb med kokos som efterföljs av en ljuvligt avslappnande helkroppsmassage i aprikosolja. Därefter bäddas du in i en härlig närande och endorfinhöjande chokladinpackning. När du njuter av denna får ditt ansikte en balanserande behandling som efter rengöring och microdermabrasionspeeling blir stärkt av en antioxidantrik chokladmask och en vårdande fuktcreme. När din hud har tagit upp all näring från kroppsinpackningen smörjs du avslutningsvis in i en skön kroppscreme som bevarar behandlingens effekt långt efter att du lämnat rummet.

Behandlingstid: 90 min.
Pris: 850 kr

Följ och gilla oss

Betala med Swish


Swish nr:
1234803391

Boka tid

Elise Massage & Friskvård
Ynde byväg 161
294 92 Sölvesborg

Mobil:
0708-491934

Webb: elisemassage.se
Epost: info@elisemassage.se

Bankgiro: 5924-0382

Öppettider
Se bokningsbara tider på hemsidan under boka tid.

404275

Pin It on Pinterest

Dela med dig