Svensk klassisk massage   3/ 5 /10  ggr Den här behandlingsformen går terapeuten på djupet och hjälper kunden att bli av med spänningar, smärta och stramhet i musklerna.

Infraröd bastu IR 3/5/10  ggr  Uppnå optimal avslappning och stressreducering med hjälp av infraröd bastu – ”En riktig hälsokick!” En Infraröd bastu har en behaglig värme att sitta i, endast 40-60 grader. Men trots den inte allt för höga temperaturen svettas du mycket mer i en IR-bastu än i en vanlig bastu. Du förbrukar hela 600 kalorier bara på en halvtimme på grund av allt som sätts igång i kroppen av den infraröda strålningen! Många personer med lipödem eller andra sjukdomar i lymfsystemet, använder regelbundet IR-bastu för att hålla igång lymfcirkulationen.

Andullationsmassage Bädd Andumedic pro  3   3  /  5/10 ggr Andullationsterapi ges på en madrass som med vibrationer och djupverkande infraröd värme stimulerar hela kroppen, invändigt och utvändigt. Inga tryck eller knådningar förekommer, vilket gör att även personer med smärta kan använda den. Ir värme ger en djup värme, vilket ökar effekten av vibrationerna. Musklerna mjukas upp samtidigt som blodcirkulation och lymfflöde förbättras. Andullation kan användas för att lindra olika typer av kronisk och akut smärta som t ex artros, fibromyalgi, ryggvärk, huvudvärk/migrän, ischiasbesvär, spänningar och muskelknutor. Även program för zonterapi för fotproblem Många upplever också att de får en ökad mental och kroppslig avslappning.

 

Priser :  (E passi kan ej användas)all annan friskvård OK   ej individuellt flera personer  kan använda detta paket.

 PAKET X 3 Massage/IR bastu / Andumedic                     3450 kr

 PAKET  5 x Massage / IR bastu / Andumedic 3              5150 kr

PAKET 10 x Massage /IR bastu/ Andumedic 3               10300kr

Pin It on Pinterest

Dela med dig

Dela denna sidan med dina vänner!