Vi har sagt upp denna tjänsten ni som har kvar e passi kan använda detta till och med  20 Oktober ,vi kommer alltså inte att kunna ta emot epassi från 20 oktober mera ,det går utmärkta att köpa friskvård o får kvitto till er arbetsgivare i fortsättningen  som tidigare .

En liten förklaring kommer här ; E-passi och säkert fler andra liknande tjänster tar dels ut en summa på 10% av min kostnad jag önskar för min arbetsinsats. Det är inte så att jag får betalt direkt heller utan det funkar som så att min kund kommer till mig och visar upp att de lagt in det i deras app och jag får ett slags kontrollnummer att hålla reda på. Detta registerars hos E-passi som sedan samlar ihop alla anställdas olika registreringar som de skickar i slutet av månaden som en faktura till min kunds arbetsgivare. Min kunds arbetsgivare får sedan en hel månad på sig att betala in summan och då kan det ha tagit upp till 2 månader innan jag får min betalning för utfört arbete. För detta dras då också bort 10% av min förtjänst. Hänger ni med?
ex (om jag tar 600 kr inkl.moms för en tjänst hos mig går sedan 120 kr direkt till Skatteverket i moms, sen ska det betalas skatt på de 480 kr som är kvar. Lägg därtill sedan kostnader för produkter, förbrukningsmaterial, vatten, el lokal mm så tror jag ni förstår att det inte blir jättemycket kvar till mig som terapeut.

Pin It on Pinterest

Dela med dig

Dela denna sidan med dina vänner!