Ansikte
EkoLyx
För dig som önskar en snabb uppfräschning och vill förebygga hudens ålderstecken. Snabbt ny lyster! Rengöring, varma handdukar peeling, härlig ansiktsmassage och avslutande lyxig peeloff-mask. M Picaut Swedish skincare är en exklusiv hudvårdsserie och dessutom Sveriges mest internationellt prisbelönta hudvårdsserie. Alla produkterna är helt fria från mineraloljor, parabener, silikater, sulfater, onödigt artificiella utfyllnader och färgämnen. Kom gärna osminkad!

Ansiktskur vs Ansiktsbehandling
Skillnaden mellan ansiktsbehandling och ansiktskur ligger i vilken kompetens terapeuten har. En hudterapeut gör hudanalys, portömmer och ger rekommendationer vid problemhud. En spaterapeut ger enklare kur med rengöring, mask och massage för välbefinnandets skull, för att må bra.

Behandlingstid: 40 min
Pris: 600 kr

Ekolyx Care
M Picauts lyxiga Anti-Age behandling, omedelbart resultat!
Dubbelrengöring, peeling med micropärlor av jojoba. Lång och härlig ansiktsmassage med serum och olja som stimulerar cell och kollagenförnyelsen och får ansiktsmusklerna att slappna av Avslutande lyxig peeloff-mask. 50 min 750 kr

Behandlingstid: 50 min
Pris: 750 kr

Ansiktskur Nordic Beauty
Behandlingen börjar med en lång och härlig nack- och skalpmassage med fokus på nacke, skalp och ansikte. Mycket spänningar sitter just i dessa områden! Massagen följs av en rengöring med ekologiska produkter varma handdukar, peeling, massage av ansikte och dekolletage, ansiktsmask och ansiktskräm för din hud typ ingår. Mycket välgörande och avkopplande behandling! Vi använder oss av underbara produkter berikade med lapplands vitamin- och näringsfyllda bär. Passar även för Män / Killar.

Behandlingstid: 40 min
Pris: 575 kr

Följ och gilla oss

Betala med Swish


Swish nr:
1234803391

Elise Massage & Friskvård
Ynde byväg 161
294 92 Sölvesborg

Mobil:
0708-491934

Webb: elisemassage.se
Epost: info@elisemassage.se

Bankgiro: 5924-0382

Öppettider
Se bokningsbara tider på hemsidan under boka tid.

421164

Pin It on Pinterest

Share This