Om Elise Massage
Som undersköterska med 27 års erfarenhet i vårdyrket har jag arbetat med människor en stor del av mitt arbetsliv. Att ta hand om människor och ge service har alltid varit en självklarhet för mig.

Jag startade mitt företag Elise Massage 2006 efter avslutade kurser till Diplomerad Massageterapeut Certifierad massör vid Hälsoteket i Malmö. Jag är godkänd i branschens nationella skriftliga och teoretiska prov samt blivit bedömd som lämplig för massöryrket. Jag har också förbundit mig att iaktta branschens etiska regler och att alltid ha fullgod patient- och ansvarsförsäkring vid massagearbete. Att jobba som massör ger mig glädje och att kunna hjälpa mina kunder på bästa sätt då jag anpassar massagen utifrån mina kunders behov och önskemål.

Under åren har jag vidareutbildat mig i olika behandlingsformer inom SPA behandlingar m.m. och idag driver jag mitt lilla SPA i en rofylld lugn miljö nära naturen. Det alldeles speciella med upplevelsen här på Elise Massage är läget och bredden av behandlingar som erbjuds. Det är vida känt att naturen ger ny energi, skapar ett lugn och fyller kropp och själ med harmoni. Med ekologiska produkter och en upplevelse nära naturen får du en avkopplande stund precis som du vill ha den.

Välj mellan olika spa paket och massage behandlingar (se menyn under behandlingar) eller komponera en egen behandling för en mysig lyxvistelse!.

 

Hjärtligt välkomna!

Följ och gilla oss

Betala med Swish


Swish nr:
1234803391

Elise Massage & Friskvård
Ynde byväg 161
294 92 Sölvesborg

Mobil:
0708-491934

Webb: elisemassage.se
Epost: info@elisemassage.se

Bankgiro: 5924-0382

Öppettider
Se bokningsbara tider på hemsidan under boka tid.

438752

Pin It on Pinterest

Share This