Om Elise Massage
Som undersköterska med över 30 års erfarenhet i vårdyrket har jag arbetat med människor en stor del av mitt arbetsliv. Att ta hand om människor och ge service har alltid varit en självklarhet för mig.

Jag startade mitt företag Elise Massage 2006 efter avslutade kurser till Diplomerad Massageterapeut Certifierad massör vid Hälsoteket i Malmö. Jag är godkänd i branschens nationella skriftliga och teoretiska prov samt blivit bedömd som lämplig för massöryrket. Jag har också förbundit mig att iaktta branschens etiska regler och att alltid ha fullgod patient- och ansvarsförsäkring vid massagearbete. Att jobba som massör ger mig glädje och att kunna hjälpa mina kunder på bästa sätt då jag anpassar massagen utifrån mina kunders behov och önskemål.

Välkommen till Min lilla massagepraktik inne i Sölvesborg där du alltid får kvalitativ behandling och omhändertagande.

 

Hjärtligt välkomna!

Följ och gilla oss

Betala med Swish


Swish nr:
1234803391

Elise Massage & Friskvård
Danagatan 10 B
294 33 Sölvesborg

Mobil:
0708-491934

Webb: elisemassage.se
Epost: info@elisemassage.se

Bankgiro: 5924-0382

Öppettider
Se bokningsbara tider på hemsidan under boka tid.

443843

Pin It on Pinterest

Share This