Kropp
”Din kropp är väl värd lite extra omtanke. Välj mellan behandlingar som ger energi och har en avslappnande inverkan.”

Paraffin Bad Händer
Det är en skön, djupt fuktgivande behandling, för både händer och fötter, som ger synbara förbättringar redan efter första gången. Används bl. a för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra och nariga händer/fötter och för att hindra smärtan vid artrit och reumatism. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen, stärker bindvävnaden och drar ut slaggprodukter. Har även en otroligt avslappnande effekt. Kontraindikationer: hudirritationer, öppna sår, svamp, brännskador, värmekänslighet. I behandlingen ingår peeling,samt applicering av hudvårdande creme som hjälper till att bevara hudens vatteninnehåll för att ge ökad fasthet och elasticitet, dopp i det varma ca 55 grader paraffinet som man avlägsnar efter 10 min. Avslutar med skön massage med återfuktande kräm.

Pris: 250 kr

ANDUMEDIC PRO MADRASS
Andullations Massage Terapi Andullationsterapi ges på en madrass som med vibrationer och djupverkande infraröd värme stimulerar hela kroppen, invändigt och utvändigt. Inga tryck eller knådningar förekommer, vilket gör att även personer med smärta kan använda den. Ir värme ger en djup värme, vilket ökar effekten av vibrationerna. Musklerna mjukas upp samtidigt som blodcirkulation och lymfflöde förbättras. Andullation kan användas för att lindra olika typer av kronisk och akut smärta som t ex artros, fibromyalgi, ryggvärk, huvudvärk/migrän, ischiasbesvär, spänningar och muskelknutor. Även program för zonterapi för fotproblem Många upplever också att de får en ökad mental och kroppslig avslappning.

Behandlingstid: 40 min
Pris: 400 kr

ANDULLATION KLIPPKORT – 5 GÅNGER
Behandlingstid: 40 min
Pris: 1 400 kr

M PICAUT AMAZING FEET
Härlig fot-och underbensbehandling som är mjukgörande och avslappnade. Rengöring med varma handdukar, dubbelverkande peelingmask, fot- och underbensmassage med mjukgörande olja och reparerande creme.

Behandlingstid: 30 min
Pris: 650 kr

Följ och gilla oss

Betala med Swish


Swish nr:
1234803391

Elise Massage & Friskvård
Danagatan 10 B
294 33 Sölvesborg

Mobil:
0708-491934

Webb: elisemassage.se
Epost: info@elisemassage.se

Bankgiro: 5924-0382

Öppettider
Se bokningsbara tider på hemsidan under boka tid.

445227

Pin It on Pinterest

Share This