Massage

TERAPEUTISK HALVKROPPSMASSAGE 45 MIN
Djupgående behandling med den svenska klassiska massagen som grund. Den här behandlingslängden är anpassad för rygg, skulderblad och nacke, men vid varje enskilt tillfälle kommer vi överens om en behandling som passar just dig. Vi kan t.ex. massera rygg och armar eller lägga fokus på något område med extra spänningar och arbeta igenom dina behov.

Behandlingstid: 45 min
Pris 750 kr

TERAPEUTISK HALVKROPPSMASSAGE 30 MIN
En kortare behandling där vi lägger fokus på ett visst problemområde t. ex. rygg, ben, nacken eller avslappnande muskel massage. Vi kan även ta dynamisk kopping till hjälp här eller massagepistol vid behov. Du väljer!

Behandlingstid: 30 min
Pris 550 kr

HELKROPPSMASSAGE 60 MIN
Den här behandlingslängden är anpassad för helkroppsmassage, plus händer, fötter, ansikte samt hårbotten. Men du bestämmer själv i samråd med din massör ett upplägg som passar dig.

Behandlingstid: 60 min
Pris: 850 kr

SKALP- & ANSIKTSMASSAGE 40 MIN
Djupgående massage för skalp, ansikte, nacke och dekolletage.
En ljuvlig massagebehandling som löser upp spänningar och stelhet i käkar, tinning, ansiktsmuskler, huvud, och en mycket skön behandling om du lider av stress och spänningshuvudvärk.

Behandlingstid: 40 min
Pris: 600 kr

NY KUND MASSAGE 60 MIN
Vi börjar behandlingen med ett samtal och fyller i en hälsoanamnes, för att jag ska kunna förstå hur jag bäst ska kunna hjälpa dig. Vi går igenom ditt behov och problem innan massagebehandling ges.

Varför djup klassisk massage?
Spänningar i nacke och skuldror strålar i de flesta fall ut från triggerpunkter som gömmer sig djupt i muskulaturen, därför räcker det inte med mjuk massage på ytan för att lösa upp ömma knutar som bildats under lång tid. Det är anledningen till att vår massage jobbar djupt nere i musklerna.

Behandlingstid: 60 min
Pris: 750 kr

BARN & UNGDOM (FRÅN 8 ÅR)
Rygg, nacke, axlar, skalp masseras för avslappning, ej djupgående i muskler.

Många barn och ungdomar är i dag stressade och mår dåligt, eller går igenom jobbiga perioder. Har hög press på sig från skolan och omgivningen, men framför allt på sig själva.

Avslappningsmassage är en mjuk beröring i syfte att minska stress, rädsla, aggressivitet, ångest, depression eller smärta.
Positiva effekter av behandlingen har påvisats bland annat om man är stressad, orolig eller utbränd.

Målsman är välkommen att vara närvarande och denne bokar också behandlingen.

Behandlingstid: 30 min
Pris: 400 kr

HOT STONE MASSAGE HALVKROPP 60 MIN
Hot-stone-massage Massage med varma lavastenar. Om man vill känna något utöver det vanliga är detta en skön antistressbehandling. Tidsåtgång: 60 min Värmen från stenarna verkar djupgående på ömma och spända muskler, samtidigt som behandlingen är avkopplande. Alla våra massager är friskvårdsberättigade så det är bara att välja precis vad du tror passar dig.

Behandlingstid: 60 min
Pris: 800 kr

DIN STUND 60 MIN
Njut av en välgörande, avslappnande kombination av klassisk massage 30 min, rygg, nacke, axlar samt en ansiktskur 30 min en omtyckt favorit som ger välbefinnande till kropp och själ.

Behandlingstid: 60 min
Pris: 800 kr

MIX BEHANDLING / KLASSISK MASSAGE & KOPPING 60 MIN

Halvkroppsbehandling.
Kombinerad behandling med massagegrepp för att få igång flödet i kroppen.
Förtätad bindväv och dålig blodcirkulation kan leda till smärta och celluliter. Därför är det fördelaktigt att främja cirkulationen.
För att släppa på stelhet, förbättra rörlighet och flexibilitet och för att behandla ömma muskler, särskilt när det finns mer än en trigger point i ett område kan dynamisk koppning vara att föredra.

Kontraindikationer koppning:

  • Graviditet > 4e månad.
  • Allvarliga hudproblem eller hudskador.
  • Åderbråck om benen behandlas.
  • Vid hjärtproblem och om du tar blodförtunnande mediciner.
  • Känslig hy och om du lätt får blåmärke.
  • Förkylning eller feber.
  • Om du har haft cancer eller tumör inom de senaste 5 åren.

Behandlingstid: 60 min
Pris 800 kr

M PICAUT GOODNESS FACE & BODY ECOLUXURY
Här blir både kropp och ansikte behandlat och får en fantastiskt lyster. Koppen får en inpackning med en dubbelverkande peelingmask. Därefter kroppsmassage med peelingmasken för att ge en sammetsmjuk hud. När peelingmasken är avtvättad avslutas behandlingen med en lätt massage med närande och lyxiga oljor. I behandlingen ingår även för ansiktet; dubbelrengöring med varma handdukar, peeling, ansiktsvatten, serum och ansiktsmask.

Behandlingstid: 90 min
Pris 950 kr

Följ och gilla oss

Betala med Swish


Swish nr:
1234803391

Elise Massage & Friskvård
Danagatan 10 B
294 33 Sölvesborg

Mobil:
0708-491934

Webb: elisemassage.se
Epost: info@elisemassage.se

Bankgiro: 5924-0382

Öppettider
Se bokningsbara tider på hemsidan under boka tid.

443842

Pin It on Pinterest

Share This