Massage

TERAPEUTISK HALVKROPPSMASSAGE 50 MIN
Djupgående behandling med den svenska klassiska massagen som grund. Den här behandlingslängden är anpassad för rygg, skulderblad och nacke, men vid varje enskilt tillfälle kommer vi överens om en behandling som passar just dig. Vi kan t.ex. massera rygg och armar eller lägga fokus på något område med extra spänningar och arbeta igenom dina behov.

Behandlingstid: 50 min
Pris 700 kr

TERAPEUTISK HALVKROPPSMASSAGE 30 MIN
En kortare behandling där vi lägger fokus på ett visst problemområde t. ex. rygg, ben, nacken eller avslappnande muskel massage. Vi kan även ta dynamisk kopping till hjälp här eller massagepistol vid behov. Du väljer!

Behandlingstid: 30 min
Pris 550 kr

HELKROPPSMASSAGE 70 MIN
Den här behandlingslängden är anpassad för helkroppsmassage, plus händer, fötter, ansikte samt hårbotten. Men du bestämmer själv i samråd med din massör ett upplägg som passar dig.

Behandlingstid: 70 min
Pris: 800 kr

SKALP- & ANSIKTSMASSAGE 40 MIN
Djupgående massage för skalp, ansikte, nacke och dekolletage.
En ljuvlig massagebehandling som löser upp spänningar och stelhet i käkar, tinning, ansiktsmuskler, huvud, och en mycket skön behandling om du lider av stress och spänningshuvudvärk.

Behandlingstid: 40 min
Pris: 550 kr

NY KUND MASSAGE 50 MIN
Du som kommer till mig första gången får gärna välja denna bokning.

Vi börjar behandlingen med ett samtal och fyller i en omfattande hälsoanamnes, för att jag ska kunna förstå hur jag bäst ska kunna hjälpa dig. Vi går igenom ditt behov och problem samt fyller i hälsodeklaration, mm ca 20 min samt behandling 50 min.

Varför djup klassisk massage? Spänningar i nacke och skuldror strålar i de flesta fall ut från triggerpunkter som gömmer sig djupt i muskulaturen. Därför räcker det inte med mjuk massage på ytan för att lösa upp ömma knutar som bildats under lång tid. Det är anledningen till att vår massage jobbar djupt nere i musklerna. Bara så kan man få igång cirkulationen som hjälper muskelfibrerna att slappna av och återhämta sig. Vi tycker att massage både ska vara skönt – och samtidigt göra lite ont. Det sköna för avslappningen och det onda för att arbeta bort slaggprodukter i musklerna.

Alla våra massager är friskvårdsberättigade så det är bara att välja precis vad du tror passar dig.

Behandlingstid: 70 min
Pris: 750 kr

BARN & UNGDOM (FRÅN 8 ÅR)
Rygg, nacke, axlar, skalp masseras för avslappning, ej djupgående i muskler.

Många barn och ungdomar är i dag stressade och mår dåligt, eller går igenom jobbiga perioder. Har hög press på sig från skolan och omgivningen, men framför allt på sig själva.

Avslappningsmassage är en mjuk beröring i syfte att minska stress, rädsla, aggressivitet, ångest, depression eller smärta.
Positiva effekter av behandlingen har påvisats bland annat om man är stressad, orolig eller utbränd.

Målsman är välkommen att vara närvarande och denne bokar också behandlingen.

Behandlingstid: 30 min
Pris: 400 kr

ANDULLATION & MASSAGE 50 MIN
Kombinations Behandling med först andumedic bädd och sen massage halvkropp.

Pris: 700 kr

ANDULLATIONS MASSAGE TERAPI 40 MIN
Andullationsterapi ges på en madrass som med vibrationer och djupverkande infraröd värme stimulerar hela kroppen, invändigt och utvändigt. Inga tryck eller knådningar förekommer, vilket gör att även personer med smärta kan använda den. Ir värme ger en djup värme, vilket ökar effekten av vibrationerna. Musklerna mjukas upp samtidigt som blodcirkulation och lymfflöde förbättras.

Andullation kan användas för att lindra olika typer av kronisk och akut smärta som t ex artros, fibromyalgi, ryggvärk, huvudvärk/migrän, ischiasbesvär, spänningar och muskelknutor. Även program för zonterapi för fotproblem Många upplever också att de får en ökad mental och kroppslig avslappning.

På andullationssystemet ligger du bekvämt på rygg. Ryggläget ger dig större avslappning då ryggraden inte behöver hålla uppe kroppsvikten. Med benen högt främjas blodcirkulationen och korrekt lymfdränage fås under en andullationssession. Med denna position är du helt avslappnad och slipper onödiga muskelspänningar, vilket ökar behandlingens effektivitet: ju högre avslappning, desto större inverkan har behandlingen. Andullationssystemet Andumedic är en certifierad medicinsk produkt. Tekniken är unik och patenterad. Går att köpa 5,10 kort. Ta gärna med öronlurar för musik till din telefon, samt löst sittande kläder är det bästa. Alla våra massager är friskvårdsberättigade så det är bara att välja precis vad du tror passar dig.

Pris: 350 kr

HOT STONE MASSAGE HALVKROPP 60 MIN
Hot-stone-massage Massage med varma lavastenar. Om man vill känna något utöver det vanliga är detta en skön antistressbehandling. Tidsåtgång: 60 min Värmen från stenarna verkar djupgående på ömma och spända muskler, samtidigt som behandlingen är avkopplande. Alla våra massager är friskvårdsberättigade så det är bara att välja precis vad du tror passar dig.

Behandlingstid: 60 min
Pris: 700 kr

DIN STUND 60 MIN
Njut av en välgörande, avslappnande kombination av klassisk massage 30 min, rygg, nacke, axlar samt en ansiktskur 30 min en omtyckt favorit som ger välbefinnande till kropp och själ.

Behandlingstid: 60 min
Pris: 750 kr

MIX BEHANDLING / KLASSISK MASSAGE & KOPPING 60 MIN

Halvkroppsbehandling.
Kombinerad behandling med massagegrepp för att få igång flödet i kroppen.
Förtätad bindväv och dålig blodcirkulation kan leda till smärta och celluliter. Därför är det fördelaktigt att främja cirkulationen.
För att släppa på stelhet, förbättra rörlighet och flexibilitet och för att behandla ömma muskler, särskilt när det finns mer än en trigger point i ett område kan dynamisk koppning vara att föredra.

Kontraindikationer koppning:

  • Graviditet > 4e månad.
  • Allvarliga hudproblem eller hudskador.
  • Åderbråck om benen behandlas.
  • Vid hjärtproblem och om du tar blodförtunnande mediciner.
  • Känslig hy och om du lätt får blåmärke.
  • Förkylning eller feber.
  • Om du har haft cancer eller tumör inom de senaste 5 åren.

Behandlingstid: 60 min
Pris 800 kr

Följ och gilla oss

Betala med Swish


Swish nr:
1234803391

Elise Massage & Friskvård
Ynde byväg 161
294 92 Sölvesborg

Mobil:
0708-491934

Webb: elisemassage.se
Epost: info@elisemassage.se

Bankgiro: 5924-0382

Öppettider
Se bokningsbara tider på hemsidan under boka tid.

438748

Pin It on Pinterest

Share This