Massage

ANDULLATIONS MASSAGE TERAPI
Andullationsterapi ges på en madrass som med vibrationer och djupverkande infraröd värme stimulerar hela kroppen, invändigt och utvändigt. Inga tryck eller knådningar förekommer, vilket gör att även personer med smärta kan använda den. Ir värme ger en djup värme, vilket ökar effekten av vibrationerna. Musklerna mjukas upp samtidigt som blodcirkulation och lymfflöde förbättras.

Andullation kan användas för att lindra olika typer av kronisk och akut smärta som t ex artros, fibromyalgi, ryggvärk, huvudvärk/migrän, ischiasbesvär, spänningar och muskelknutor. Även program för zonterapi för fotproblem Många upplever också att de får en ökad mental och kroppslig avslappning.

På andullationssystemet ligger du bekvämt på rygg. Ryggläget ger dig större avslappning då ryggraden inte behöver hålla uppe kroppsvikten. Med benen högt främjas blodcirkulationen och korrekt lymfdränage fås under en andullationssession. Med denna position är du helt avslappnad och slipper onödiga muskelspänningar, vilket ökar behandlingens effektivitet: ju högre avslappning, desto större inverkan har behandlingen. Andullationssystemet Andumedic är en certifierad medicinsk produkt. Tekniken är unik och patenterad. Går att köpa 5,10 kort. Ta gärna med öronlurar för musik till din telefon, samt löst sittande kläder är det bästa. Alla våra massager är friskvårdsberättigade så det är bara att välja precis vad du tror passar dig.

Pris: 350 kr

ANTI STRESS
Börja i IR Bastun varmt ock skönt därefter en uppskattad kroppsbehandling med mjukgörande,och exfolierande peeling, och därefter en härlig massage från topp till tå.. Behandlingen ger total sinnesro, och huden blir mjuk och silkeslen. Efteråt Sitt ner i relax rummet med en kopp te en stund -din dag NJUT.

Behandlingstid: 90 min
Pris: 850 kr

BARN & UNGDOM (FRÅN 8 ÅR)
Rygg, nacke, axlar, skalp masseras för avslappning, ej djupgående i muskler.

Många barn och ungdomar är i dag stressade och mår dåligt, eller går igenom jobbiga perioder. Har hög press på sig från skolan och omgivningen, men framför allt på sig själva.

Avslappningsmassage är en mjuk beröring i syfte att minska stress, rädsla, aggressivitet, ångest, depression eller smärta.
Positiva effekter av behandlingen har påvisats bland annat om man är stressad, orolig eller utbränd.

Målsman är välkommen att vara närvarande och denne bokar också behandlingen.

Behandlingstid: 30 min
Pris: 300 kr

SKALP- & ANSIKTSMASSAGE
Djupgående massage för skalp, ansikte, nacke och dekolletage.
En ljuvlig massagebehandling som löser upp spänningar och stelhet i käkar, tinning, ansiktsmuskler, huvud, och en mycket skön behandling om du lider av stress och spänningshuvudvärk.

Behandlingstid: 40 min
Pris: 450 kr

DIN STUND 60 MIN
Njut av en välgörande , avslappnande kombination av klassisk massage 30 min, rygg, nacke, axlar samt en ansiktskur 30 min en omtyckt favorit som ger välbefinnande till kropp och själ.

Behandlingstid: 60 min
Pris: 750 kr

HALVKROPPSMASSAGE 30 MIN
Den här behandlingslängden är anpassad för rygg, skulderblad och nacke. Vid varje enskilt tillfälle kommer vi överens om en behandling som passar just dig. Vill du ha massage på något område med mycket spänningar eller behov, rekommenderar vi en Halvkropp 50 min eller en längre behandling.

Behandlingstid: 30 min
Pris: 550 kr

HALVKROPPSMASSAGE 50 MIN
Den här behandlingslängden är anpassad för rygg, skulderblad och nacke. Men vid varje enskilt tillfälle kommer vi överens om en behandling som passar just dig. Vi kan t. ex. massera rygg och armar eller lägga fokus på något område med extra spänningar eller behov, och arbeta igenom dina behov för Halvkroppsmassage ordentligt.

Behandlingstid: 50 min
Pris: 650 kr

HELKROPPSMASSAGE 70 MIN
Den här behandlingslängden är anpassad för helkroppsmassage, plus händer, fötter, ansikte samt hårbotten. Men du bestämmer själv i samråd med din massör ett upplägg som passar dig.

Behandlingstid: 70 min
Pris: 750 kr

HOT STONE MASSAGE HALVKROPP 60 MIN
Hot-stone-massage Massage med varma lavastenar. Om man vill känna något utöver det vanliga är detta en skön antistressbehandling. Tidsåtgång: 60 min Värmen från stenarna verkar djupgående på ömma och spända muskler, samtidigt som behandlingen är avkopplande. Alla våra massager är friskvårdsberättigade så det är bara att välja precis vad du tror passar dig.

Behandlingstid: 60 min
Pris: 700 kr

MÅ BRA KUREN
Behandlingen startar med Infraröd bastu 25 min, läkande för muskler och organ och förbränner 600 kalorier på 20 min. Känns inte alls varmt som i vanlig bastu utan jätteskönt o avslappnande. Efter bastun duschar du 5 min och sist följer en 30 min klassisk medeldjup ryggmassage. Fantastiskt läkande för en trött och lite utarbetad kropp. Kom gärna 10 innan eftersom ni ska hinna byta om och duscha innan din tid börjar.

Behandlingstid: 60 min
Pris: 600 kr

NY KUND MASSAGE
Du som kommer till mig första gången får gärna välja denna bokning.

Vi börjar behandlingen med ett samtal och fyller i en omfattande hälsoanamnes, för att jag ska kunna förstå hur jag bäst ska kunna hjälpa dig. Vi går igenom ditt behov och problem samt fyller i hälsodeklaration, mm ca 20 min samt behandling 50 min.

Varför djup klassisk massage? Spänningar i nacke och skuldror strålar i de flesta fall ut från triggerpunkter som gömmer sig djupt i muskulaturen. Därför räcker det inte med mjuk massage på ytan för att lösa upp ömma knutar som bildats under lång tid. Det är anledningen till att vår massage jobbar djupt nere i musklerna. Bara så kan man få igång cirkulationen som hjälper muskelfibrerna att slappna av och återhämta sig. Vi tycker att massage både ska vara skönt – och samtidigt göra lite ont. Det sköna för avslappningen och det onda för att arbeta bort slaggprodukter i musklerna.

Alla våra massager är friskvårdsberättigade så det är bara att välja precis vad du tror passar dig.

Behandlingstid: 70 min
Pris: 650 kr

ANDULLATION & MASSAGE
Kombinations Behandling med först andumedic bädd och sen massage halvkropp.

Pris: 650 kr

Följ och gilla oss

Betala med Swish


Swish nr:
1234803391

Elise Massage & Friskvård
Ynde byväg 161
294 92 Sölvesborg

Mobil:
0708-491934

Webb: elisemassage.se
Epost: info@elisemassage.se

Bankgiro: 5924-0382

Öppettider
Se bokningsbara tider på hemsidan under boka tid.

424987

Pin It on Pinterest

Share This